Thursday, July 19, 2007

Sommer, sol - og syndflod II



Det er uge 29, solen skinner fra en blå himmel fyldt med penselstrøgne skyer i floffede former. Og vi spiser udenfor, vi snakker udenfor, og nogen tømmer flasker både uden- og indenfor. Gode samtaler og gode oplevelser.

Akvareller og akryler i forskellige former, størrelser og med forskellige teknikker - alt er i spil. Og nogle lærer mere om dem selv end om selve maleriets væsen - men al lærdom giver gode oplevelser og dermed gode erfaringer.

Snart er det sidste dag, fredag 'kommer pressen' til ferniseringen - og så må vi se, om der er noget at se og fernisere :-)

Klik på linket og kig!




Sommer, sol - og syndflod I


















Så er sommeren igen i gang - den første uges maleferie er overstået med høj sol, sommerregn og samvittighedsfulde malekursister! Der var penselføring med interesse, interessante pensler og lærreder samt flere dages grinen, udforskning og samvær! Pudsigt også at følge med i andre dele af landet - oversvømmelse, flydende kloakker og vandmasser som i troperne, og vi sidder uden for i sol og spiser! Men også her måtte vi sande vandets sande natur og rykke indenfor - men kun et par dage, så var der fri bane igen!

På et link her neden under kan du klikke og se dig selv og de andre kursister. Og har du ikke været her, så kig, bliv inspireret og få lyst til at komme.


http://picasaweb.google.dk/Peter.Mengel/2007SommerkUge28JillMeretePiaMonaMathildeMajaKarolineLiselotteNielsOgBrian